Jaakko Löytyltä uusi levy Toiviotie

Jaakko Löytty julkaisi uuden levynsä Toiviotie Turussa 23.10.2013. Noin 40 levyä julkaissut lauluntekijä toimii nyt ensimmäistä kertaa myös levynsä tuottajana.

Toiviotie-albumi sisältää muun muassa lauluja myötä- ja vastoinkäymisissä. "Avioliiton arjessa tarvitaan erityisesti rohkaisun sanoja", sanoo lauluntekijä. Taattuun löyttymäiseen tyyliin levyltä löytyy myös yhteiskunnallista valveutuneisuutta ja vastuunottoa. Lisäksi mukaan mahtuu pari konventionaalista hengellistä laulua.

Merkittävällä kirkollisella ja kulttuurivaikuttajalla Jaakko Löytyllä on kokemusta sekä laulujen tekemisestä että avioliitosta pian 40 vuoden ajalta. Hänen uudet laulunsa antavat tuntumaa siihen, miten arvokasta on, jos vaikeistakin vaiheista selvitään ja pysytään yhdessä. Siihen voimia antaa taivaisen soinnun kuunteleminen.

Levyn kustantaa Wideline Musiikki.

Lehdistömateriaali: www.wideline.fi
Kuvia julkaistessa on mainittava: Matteus Pentti / Wideline

Laulut "Kuka on hän" ja Katso ihmistä" ovat nähtävissä Youtubessa.

Levyn jakelusta vastaa Kotimaa yhtiöt. www.sacrum.fi

Haastattelut: Jaakko Löytty 040-719 7656, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toiviotie -konsertteja voi tilata ensi kevääksi. Konsertit sisältävät lauluja sekä uudelta levyltä että valikoiman vanhoja. Jaakko Löytty ja TRE-orkesteri (Mikko Löytty, basso ja Seppo Rauteva, rummut) tarjoavat täyteläisen musiikkielämyksen, jossa soitto käy kuin leikki.

Konserttien aikataulu:
Keväällä 2014 Jaakko Löytty & TRE on valmis konsertoimaan:
helmikuussa viikolla 6 (6.-9.2.)
maaliskuussa viikolla 12 (17.-23.3.)
huhtikuussa viikolla 17 (21.-27.4.)
toukokuussa viikko 20 (12.-18.5.)

Konserttien järjestelyt, tiedustelut:

Minna Kettunen
Jaakko Löytyn konserttien järjestelijä
Ohjelmatoimisto Wideline
050-330 3389

Toiviotien pressikuvat:
» kuva 1
» kuva 2
» kuva 3
» kuva 4
» kuva 5