Markku Perttilä

Markku Perttilä on musisoinut lukuisilla suomalaisilla gospeläänitteillä. Ensimmäinen soololevy Huomenta ilo ilmestyi vuonna 2000 ja toinen Ikuinen ikävä vuonna 2002. Lisäksi häneltä on ilmestynyt single Virtaa välillämme vuonna 2003. Näiden tuotosten lisäksi Perttilän lauluja voi kuunnella mm. Maria Laakson ja Jakarandan äänitteiltä. Perttilä on opiskellut Sibelius-Akatemian solistisella osastolla kitaransoittoa. Hän suoritti diplomitutkintonsa vuonna 2000 ja valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2003. 

Markku Perttilän musiikki on syvää pohdiskelua elämän ratkaisemattomien kysymysten äärellä. Laulut eivät pyri antamaan yksinkertaisia vastauksia. Ennemminkin ne herättelevät kysymään lisää.

Laulut ovat elämänmakuisia. Kipeitäkään tunteita ei ole piiloteltu. Lauluissa on aina mukana toivon pilkahdus. Paksuimmankin pilviverhon takana loistaa sama aurinko. Aina sitä ei voi nähdä, mutta siihen saa uskoa. Markku Perttilän musiikki ei ole julistavaa. Se on yhden ihmisen hapuilua kohti suurta ja salattua Kaikkivaltiasta.

http://www.myspace.com/markkuperttila