Dave Forestfield & Jarkka Rissanen

Dave Forestfield & Jarkka RissanenArvostettuna kitaristina tunnettu Jarkka Rissanen ja laulaja-lauluntekijä Dave Forestfield ovat julkaisseet levyllisen afroamerikkalaista gospelia. Harvinaislaatuisella levyllä kaksikko lähestyy hengellisyyttä rouhean sähkökitaravetoisen rock'n'rollin näkökulmasta. Songs Our Mama Taught Us -levyn materiaali on saanut hyvän vastaanoton keikoilla.

"Halusimme tributoida meille tärkeää gospelmusiikkia omalla tyylillämme. Lähtökohtanamme oli esittää perinnemateriaalia niin kuin se olisi meidän omaamme, ilman oletuksia siitä, miltä gospelin odotetaan kuulostavan. Valitsimme levytettävät kappaleet omista suosikeistamme, välittämättä
ovatko ne tunnettuja vaiko eivät."

Kuusi sooloalbumia julkaissut Forestfield sai maaliskuussa 2015 Finnish Blues Awardsin myöntämän Vuoden kappale -palkinnon viimeisimmän levynsä "Loyal Till The Bitter End" kappaleesta "I Believe The Change Will Come". Rissanen on kolmen soololevynsä lisäksi levyttänyt kymmeniä albumeja mm. Eero Raittisen, Pepe Ahlqvistin, Christian-Charles De Plicquen ja Jaakko Löytyn kokoonpanoissa. Songs Our Mama Taught Us on Rissasen levydebyytti laulusolistina.

Tilaa uusi levy yhteydenottolomakkeen kautta

 

Pressikuvat (Pekka Mäkinen)

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3

 

Keikkavideo

Vuoden 2015 bluesbiisi